Werken bij Twyzer

Wij zijn hard aan het groeien en hebben jouw hulp nodig! Daarom zijn we op zoek naar enthousiaste, leergierige en gezellige Azure .NET ontwikkelaars met passie voor hun vakgebied.

Twyzer is op 8 maart 2021 opgericht door Don van Meel en Perry Lambrechts, beide Azure Solution Architects met jarenlange ervaring op het gebied van software ontwikkeling. Twyzer bestaat momenteel uit 9 medewerkers. We werken op projectbasis en willen in de toekomst producten ontwikkelen waarmee we onze klanten verder helpen.

Wat doen jullie eigenlijk?

Onze focus ligt op applicatie modernisatie en integratie oplossingen op het Microsoft Azure cloud platform. We maken hierbij zoveel als mogelijk gebruik van serverless componenten. Wij houden ons dus niet bezig met virtuele machines en infrastructurele vraagstukken omtrent netwerken, dat laten we graag aan anderen over. Onze opdrachten zijn zowel nieuwbouw als bestaande uitbouw waarbij backend kennis belangrijker is dan frontend kennis.

Wat is er bijzonder aan Twyzer?

Wij zijn anders dan de vele andere IT bedrijven in Nederland; wij hebben niet de ambitie om door te groeien tot 500+ medewerkers maar willen een team vormen waar we elkaar kennen en er voor erlkaar zijn wanneer dat nodig is, wij willen graag samen met de klant projecten doen en als een klant niet bij ons past, dan is het pech voor de klant, maar nemen we de opdracht niet aan. Onze klanten zijn werkzaam in diverse branches en varieren qua omvang van mkb tot enterprise. We houden van een informele werksfeer, luisteren naar elkaars ideeen (ongeacht hoeveel ervaring je hebt en hoe lang je bij ons werkt) en werken zo samen aan de groei van Twyzer.

Wat voor soort ontwikkelaar zoeken jullie?

Voor deze functie zoeken wij een ontwikkelaar met HBO of WO achtergrond die bij voorkeur kennis en ervaring heeft van:

  • C# (.NET Framework, .NET Core, .NET 6+)
  • Azure serverless componenten (Storage Accounts, App Services, Function Apps, Logic Apps, Log Analytics, Application Insights, API Management, Event Grid, Container Apps, Kubernetes, Data Factory)
  • Databases (Azure SQL, SQL Managed Instance, Cosmos DB)
  • Azure DevOps gerelateerde technieken (YAML, Bicep, Azure CLI)
  • Ontwikkeltools (Visual Studio, Visual Studio Code, Postman, Storage Explorer, Teams)

Geen Microsoft certificeringen (zoals AZ-204 en AZ-400)? Geen probleem, daar gaan we dan samen aan werken want wij vinden het belangrijk dat iedereen zich blijft ontwikkelen. En omdat iedereen op zijn eigen manier leert, hebben we dus ook geen standaard aanpak. We gaan samen met jou in gesprek om te kijken wat het beste bij jou past.

Heb je bovenstaande ervaring (nog) niet maar je bezit al wel over een basiskennis C# of Java en lijkt het je wel erg leuk om deze kennis op te doen reageer dan ook ! We hebben namelijk genoeg ervaring en kennis om dit aan je over te brengen! #neverstoplearning

Kantoor?

Wij hebben een gezellig kantoor in Moordrecht (bij Gouda) en vinden het leuk om daar iedere week twee dagen bij elkaar te komen om samen te werken, over lopende opdrachten met elkaar van gedachten te wisselen en over ditjes en datjes met elkaar te kletsen tijdens het drinken van een kopje koffie. Op kantoor zorgen we voor een top werkplek voor jou met een elektrisch zit/sta bureau, groot beeldscherm, docking station en comfortabele bureaustoel. Thuiswerken vinden wij uiteraard ook prima.

Wat kunnen jullie mij bieden?

Voor al jouw inspanningen krijg je van ons een goed salaris, passend bij jouw kennis en kunde. Daarnaast krijg je een leaseauto of mobiliteitsvergoeding, 25 vakantiedagen, laptop, thuiswerkvergoeding, mobiele telefoonvergoeding, bedrijfspensioen, persoonlijk studieplan, gezonde werk/prive verhouding, personeelsgids waar je blij van wordt en een fantastische werksfeer met gezellige collega’s.

Interessant? Vragen? Liever eerst even kennismaken met ons? Helemaal goed! Neem geheel vrijblijvend contact met ons op of chat via Teams.