nyenrode-kasteel

Managed Services voor Nyenrode Business Universiteit’s Azure Unified Pipeline

Deze case belicht de geslaagde samenwerking tussen Twyzer en Nyenrode in het beheer van de integratie oplossing genaamd de Azure Unified Pipeline, gebaseerd op de Azure Integration Services componenten op het Microsoft Azure platform. Nyenrode zocht naar een Managed Services partner die niet alleen het beheer van hun Azure Unified Pipeline kon overnemen, maar ook kon anticiperen op de uitbreiding van koppelingen met nieuwe systemen. Met deze case willen we laten zien dat Twyzer een betrouwbare Managed Services partner is voor het hoger onderwijs, met diepgaande expertise van de branche i.c.m. de technische kennis van het Azure platform.

Achtergrond

Nyenrode’s IT-partner had de Azure Unified Pipeline ontwikkeld, maar vanwege andere prioriteiten konden ze het beheercontract niet meer uitvoeren. Ze adviseerden Nyenrode om contact op te nemen met Twyzer, vanwege eerdere positieve ervaringen. Het plan was om eerstelijnssupport intern bij Nyenrode te houden, terwijl het overige support werd uitbesteed aan Twyzer.

Waarom heeft Nyenrode voor Twyzer gekozen?

Nyenrode zocht contact met Twyzer om te komen tot een Managed Services voorstel. Twyzer maakte voor Nyenrode een voorstel waarbij de documenten voor het Service Level Agreement en Dossier Afspraken en Procedures centraal stond in combinatie met de goed ingerichte Service Management portaal. Het voorstel van Twyzer is in overleg met Nyenrode vervolgens aangepast opdat het volledig aansloot op de wensen van Nyenrode.

Twyzer heeft vanaf het begin al onze zorgen weggenomen. De aansturing verliep helder en constructief, de servicelevels waren uitstekend en we ontvingen deskundige ondersteuning.
– Karel Ramdin, Teamlead Application & Projects –

Voorwaarden voor goed beheer 

Bij Twyzer begrijpen we de cruciale rol van proactief technisch beheer gedurende de volledige levenscyclus van applicaties. Door het inzetten van de krachtige Azure tools voor logging, monitoring en notificaties kunnen we nauwlettend de beschikbaarheid, prestaties, incidenten en veiligheid van applicaties en diensten monitoren.

Uitvoering van het beheer

Twyzer heeft vanaf het begin al onze zorgen weggenomen. De aansturing verliep helder en constructief, de servicelevels waren uitstekend en we ontvingen deskundige ondersteuning.” aldus Karel Ramdin, Teamlead Application & Projects bij Nyenrode Business Universiteit. Hans Wim Kroodsma, Directeur ICT voegt daaraan toe: “Er werd snel geschakeld met onze teams en applicatiebeheerders.“. Karel Ramdin legt uit: “De First Time Delivery speelde hierin een belangrijke rol. Deze was van meet af aan uitstekend, omdat Twyzer precies wist hoe alles was opgebouwd.“. Dit zorgde er ook voor dat Twyzer direct in staat was een vervolgproject aangaande een uitbreiding op de Azure Unified Pipeline uit te voeren.

Dankzij de open en eerlijke communicatie waren we volledig op de hoogte van de situatie en konden we snel schakelen. De transparante en no-nonsense aanpak van Twyzer zorgde ervoor dat er geen miscommunicatie was.
– Hans Wim Kroodsma, Directeur ICT –

Communicatie tijdens het beheer

Karel Ramdin benadrukt het belang van vaste contactpersonen die volledig op de hoogte zijn tijdens het beheerproces: “Het is cruciaal dat er een goede communicatie is, zodat je precies weet wat je aan elkaar hebt. Bij Twyzer zijn er altijd minimaal 3 personen die volledig op de hoogte zijn van de klantomgeving.“. Hans Wim Kroodsma voegt hieraan toe: “Dankzij de open en eerlijke communicatie waren we volledig op de hoogte van de situatie en konden we snel schakelen. De transparante en no-nonsense aanpak van Twyzer zorgde ervoor dat er geen miscommunicatie was.

Partnerschap en toekomst

Er werden workshops gehouden bij Nyenrode op locatie om de teams een dieper inzicht te geven in de werking van de Azure Unified Pipeline, zodat ze nog beter in staat waren om zelfstandig te opereren. Dit sluit naadloos aan bij het principe van Twyzer: voordoen, samendoen en zelf doen, waarbij wij altijd fungeren als vangnet (Managed Services). Karel Ramdin concludeert: “Door onze samenwerking met Twyzer verdween het traditionele klant-leveranciersprincipe. Door een goede relatie met Nyenrode te onderhouden wordt de samenwerking ervaren als constructief en gericht op continuïteit. Daardoor hebben we zo’n sterk partnerschap met elkaar opgebouwd. Twyzer is voor ons de preferred supplier als het gaat om de Microsoft Integratie en Data & AI partnership.“.

Wilt u bespreken wat onze beheerdienst voor uw organisatie kan betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.