Microsoft Certified Gold Partner

Microsoft Certified Gold Partner

Twyzer is sinds het jaar van de oprichting Microsoft Certified Gold Partner. Maar wat betekent dat precies? En wat zijn de voordelen voor u als klant?

Wat is een Microsoft Certified Partner?

Organisaties die afhankelijk zijn van technologie, investeren vaak veel tijd in het zoeken naar een oplossing voor hun vraagstuk. Maar hoe zit het met de partner die de oplossing helpt te ontwerpen, implementeren en ondersteuning geeft na in productie name? Om daarbij de juiste keuze te maken moet gezocht worden naar een partner die bewezen heeft te voldoen aan de vereiste kwalificaties, vaardigheden en ervaring. Kortom, een partner in het bezit van een certificering met een sterke reputatie voor kwaliteit en integriteit.

Voor partners waarbij Microsoft-producten en diensten de kern van het bedrijf vormen, zijn er de Microsoft Silver en Gold Partner certificeringen. Deze certificeringen bestaan uit verschillende competenties. Competenties zijn afgestemd op de klanten van Microsoft, waardoor klanten eenvoudig de mogelijkheden en expertise van een partner kunnen identificeren door naar hun behaalde competenties te kijken. Een partner kan per competentie Silver of Gold Partner gecertificeerd zijn.

Wat zijn de competenties van Twyzer?

Cloud Platform

De Cloud Platform-competentie bewijst de kennis en kunde van Twyzer omtrent het implementeren, migreren en onderhouden van cloudapplicaties en -services op Azure. Hierdoor kunnen onze klanten gebruikmaken van veilige, schaalbare en betrouwbare cloudoplossingen.

Application Development

Met de Application Development-competentie laten we als Twyzer zien over de juiste vaardigheden te beschikken in het ontwerpen, ontwikkelen en bewaken van cloud- en webgebaseerde applicaties in Azure.

Application Integration

De Application Integration-competentie toont de bekwaamheid van Twyzer in geavanceerde integratievraagstukken op Azure. Hiermee laten we klanten zien hoe wij applicaties en gegevens integreren om o.a. efficiëntie te verhogen en bedrijfsdoelen te behalen.

DevOps

Vanwege de aantoonbare ervaring van Twyzer op het gebied van agile ontwikkeling behoren we tot de Microsoft-partners met de DevOps-competentie. Hiermee helpen wij u door de inzet van o.a. Azure Devops bij het inrichten en optimaliseren van het ontwikkel-, build- en deploymentproces waardoor u snel en effectief kunt inspelen op veranderingen.

Wat is het verschil tussen Silver en Gold Partner?

Silver Partner toont aan dat een partner bewezen expertise heeft in het leveren van kwaliteitsoplossingen in een specifiek vakgebied. Twyzer behoort daarmee tot de top 5% van Microsoft partners wereldwijd.

Gold Partner is de hoogste certificering en vertegenwoordigt een nog hoger niveau van expertise en bewezen gespecialiseerde vaardigheden van een bepaalde technologie, product of dienst. Gold Partners staan bekend om het aanbieden van innovatieve bedrijfsoplossingen. Twyzer behoort daarmee tot de top 1% van Microsoft partners wereldwijd.

Hoe wordt een Microsoft Certified Partner beoordeeld?

Als Microsoft Certified Partner moet Twyzer regelmatig audits doen om de bekwaamheid, vaardigheden en ervaring te staven om zo de certificeringen te mogen behouden.

Wat zijn de voordelen voor mij als klant?

#1 Voldoen aan de hoogste normen

Microsoft vereist dat meerdere medewerkers van de partner gekwalificeerd moeten zijn om een certificering te kunnen halen en behouden. U kunt er dus op vertrouwen dat er bij Twyzer voldoende medewerkers zijn die gekwalificeerd zijn om met u samen te werken. Het behalen van deze examens is een continu proces want alle behaalde examens hebben een beperkte geldigheid.

Hierdoor kunt u als klant er zeker van zijn dat de medewerkers van Twyzer die aan uw oplossing werken weten wat ze doen. Ze kennen het product en de technologie van binnen en van buiten en weten hoe ze er het meeste uit kunnen halen om u vooruit te helpen.

#2 Directe verbinding met Microsoft

Vanwege het kennisniveau hoeven gecertificeerde partners zelden Microsoft om hulp te vragen. Maar wanneer ze dit toch nodig zouden hebben, krijgen Microsoft Gold Partners direct toegang tot ondersteuning van Microsoft Business Solutions. Het resultaat is snellere responsetijden en uitgebreidere ondersteuning. Daarnaast hebben ze de mogelijkheid om een vraagstuk te escaleren naar een speciaal escalatieteam als een antwoord langer dan gewenst uitblijft.

#3 Aanbieden van Proof-of-Concept

Microsoft Gold Partners krijgen licenties voor allerlei demo’s en producten. Hierdoor kunnen ze een proof-of-concept voor klanten ontwikkelen zonder de noodzaak voor de klant om eerst licenties te kopen. Het geeft de partner de flexibiliteit om ideeën samen met de klanten te testen zonder dat de klant zich hoeft te committeren aan de voorgestelde oplossing.

Een Microsoft Gold Partner met meerdere competenties heeft de mogelijkheid tot consultancy of een proof-of-concept bij een klant met financiering van Microsoft. Dit is de perfecte oplossing voor een klant die nog op zoek is naar een passende oplossing zonder een grote financiële verplichting.

#4 Altijd up-to-date

Microsoft is continu bezig technologie, producten en diensten te verbeteren en uit te breiden. Voor de competenties van de certificeringen geldt dus ook dat de eisen continu worden bijgesteld. Dit zorgt ervoor dat Twyzer altijd op de hoogte is van de allernieuwste Microsoft-ontwikkelingen en zo voor u de nieuwste Microsoft technologie kan inzetten.

Nog vragen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op of chat via Teams.